Åk smidigt med Taxikurir Falun

Åk smidigt med Taxikurir Falun

För dig som funderar på vilka alternativ som finns vid resa inom Dalarna, inklusive resor till och från Falun och Borlänge, så rekommenderas starkt bolaget Taxikurir Falun. De erbjuder resor för såväl ensamma resenärer som sällskap på upp till åtta passagerare då de brukar både personbilar och minibussar, och är perfekta för dig som ska resa till eller från festen, bröllopet, tågstationen, eller flygplatsen, med mera – och de ser även till att du som reser i tjänsten inte behöver oroa dig över huruvida du kommer att vara i god tid till mötet.

Boka resan enkelt via telefon

Du bokar resan genom att helt enkelt ringa Taxikurir Falun, och kan för betalningen välja mellan både fast och rörligt pris. Se till att du i förväg berättar för dem hur många personer som ingår i sällskapet som ska åka, samt om ni har småbarn med er som behöver barnstolar. Om ni har större bagage med er, såsom skidväskor eller andra stora kollin, så berätta även detta för dem i förväg så att alla era väskor helt säkert får plats. Därefter så kommer en taxichaufför från Taxikurir Falun och hämtar upp er på det ställe ni har kommit överens om, i rätt sorts bil och med den rätta utrustningen som behövs för att så enkelt som möjligt ta er dit ni ska.

Taxikurir Falun erbjuder även leverans

Utöver resor så agerar Taxikurir Falun också taxibud för leveranser inom Dalarna som det är extra bråttom med. Ring upp dem, så kommer de och hämtar det som du ska ha levererat, och kör det sedan tryggt och snabbt till destinationen – vilket är mycket snabbare och säkrare än att skicka ett paket med posten, samtidigt som det frigör dig själv från att köra så att du kan lägga tiden på något annat.

admin

Kommentera