Elbil och laddbox i Stockholm

Elbil och laddbox i Stockholm

Har du skaffat en elbil så letar du säkert efter en bra laddbox för att kunna ladda den där du bor i Stockholm. Visst går det att ladda bilen direkt i ett vanligt eluttag men det går långsamt, det kan innebära överlastning av elsystemet i bostaden och i värsta fall kan det också uppstå brandrisk. För att slippa sådana problem behövs en bra laddbox och det finns olika modeller att välja på utifrån vilka preferenser och behov som finns i varje enskilt fall.

Egen laddbox i Stockholm

En laddbox är en mer eller mindre självklar investering för den som skaffat en elbil eller hybrid. Med egen laddbox vid bostaden i Stockholm kan du snabbt och säkert ladda din bil hemma. Kostnaden för såväl laddbox och installation reduceras av ett bidrag för så kallad grön teknik så du behöver inte betala särskilt mycket för att få en egen Effektiv laddbox stockholm precis där du vill ha den. Eftersom elpriset varierar rätt mycket kan det vara smart att välja en laddbox som utnyttjar de timmar på dygnet då priset är som lägst i Stockholm. Kolla med din elleverantör vad som gäller och ta med det i beräkningen när du planerar inköp och installation i ditt hem.

Ladda på flera platser

Behöver du och kanske dina arbetskamrater kunna ladda bilen under arbetsdagen finns det även laddboxar för sådana lite större projekt. Lyft frågan på jobbet och diskutera vilken lösning som skulle passa i så fall. Samma sak gäller förstås för bostadsrättsföreningar eller andra platser där det allt oftare uppstår behov att kunna ladda den ständigt växande skaran av elbilar. För klimatet är det här en bra och klok satsning för framtiden. Så funderar du på att byta till en elbil eller hybrid och komplettera med egen laddbox kan du göra skillnad.

admin

Kommentera