Fixa bröstförstoring i Stockholm

Fixa bröstförstoring i Stockholm

Det är inte alls ovanligt att göra en bröstförstoring av olika anledningar, och inte alls något att skämmas över – och det finns bra alternativ i och runt Stockholm. Och bland den främsta bröstförstoring Stockholm kan erbjuda så ingår IClinic Sweden, vars klinik går att hitta på Elsa Borgs gata 20 i Hägersten. De erbjuder även andra skönhetsingrepp för de som är intresserade, såsom fettsugning, näskorrigering, samt förstoring av läpparna, och kan ge dig information om alla ingreppen för att du ska kunna sätta dig in i dem så bra som möjligt innan du fattar beslut.

Bröstförstoring i Stockholm för alla

Förstoring av bröst är något som många är intresserade av, vilket ju inte är så konstigt – utseendet påverkar självbilden och självkänslan, och det är många som när de har möjlighet väljer att skaffa bröstförstoring för att kunna må bättre kring det egna utseendet och hur det uppfattas. Trots det kan bröstförstoring vara ett stort och svårt beslut att fatta – och då kan du prata med IClinic i Stockholm för konsultation och råd, samt all information om hur processen går till. De balanserar rimlig prissättning med de bästa och säkraste metoderna, och är därför ett riktigt bra val när du vill känna dig trygg inför ingreppet.

Inte bara av skönhetsskäl

IClinic i Stockholm erbjuder så klart bröstförstoring som skönhetsingrepp, men skönhetsskäl är inte de enda anledningarna som drar folk till att söka ingreppet. För exempelvis transkvinnor som genomgår en medicinsk transition så kan förstoring av brösten, efter att de under en tid har genomgått hormonbehandling, vara ett bra sätt att vidare motarbeta den dysfori som kan uppstå vid könsinkongruens, med olika grad lämplig förstoring beroende på hormonbehandlingens effekt på brösttillväxten. Även kvinnor som har förlorat ett bröst kan önska eller behöva hjälp med förstoring för att kunna komma över händelsen och komma närmare symmetri igen.

admin

Kommentera