Renovering av hus i Nyköping

Renovering av hus i Nyköping

Vänd dig till oss när du behöver hjälp med renovering i Nyköping. Vi har lång erfarenhet av bostadsrenoveringar och gott om referensarbeten att hänvisa till. Du kan känna dig helt trygg med att våra snickare, målare och övriga hantverkare är riktiga proffs med stor yrkesstolthet. De gillar utmaningar och tar gärna på sig både smått och stort.

Det finns arbeten inom renovering man kan utföra själv i Nyköping, andra behöver göras av experter. Takrenovering, kakelsättning eller bygga om ett kök är exempel på sådant det är skönt att få hjälp med. Kontakta oss och berätta vad du behöver få utfört, vi kommer tillsammans med dig överens om de bästa lösningarna för en Framgångsrik renovering nyköping så ditt hus blir som du vill ha det.

Skattereduktion för arbetskostnaden

För den som äger sitt hus finns det möjlighet att få bidrag till arbetskostnaden, så kallat ROT-avdrag. Det är en form av skattereduktion på upp till 50 000 kronor, materialkostnaden omfattas inte av detta, bara arbetskostnaden. Vi sköter självklart om pappersexercisen så att du bara behöver betala för det som blir kvar när avdraget är gjort.

Hör av dig för en offertförfrågan som ett första steg. Vi kikar på den, kommer ut och tittar på plats och diskuterar tillsammans med dig om vad som behöver göras och hur lång tid det kan ta eller vad det kan kosta. När vi är överens sätter våra hantverkare igång och du kan bit för bit se hur förändringen äger rum. Vill du ha hjälp redan i planeringsstadiet så ordnar vi förstås det också. Vår långa erfarenhet gör att vi samlat på oss många små knep som kan förbättra slutresultatet. Saker som du själv kanske inte tänkt på. Det kan handla om småsaker som att måla om någonting eller större förändringar som att flytta en vägg eller passa på att tilläggsisolera.

Proffsen på renovering i Nyköping.

Vi är proffs, vi är stolta yrkesmän som gillar utmaningar. Stora som små jobb är lika viktiga för oss.

admin

Kommentera