Trädgårdsskötsel i Stockholm

Trädgårdsskötsel i Stockholm

Jo, det finns faktiskt många som behöver hjälp med trädgårdsskötsel i Stockholm. Trots att det är en storstad så finns många små eller lite större trädgårdar lite här och var. Både privata sådana och mer offentliga miljöer, parker och liknande. Många uteserveringar har också små trädgårdar som behöver tas om hand ibland.

Hobby eller belastning

Det är så olika vad folk gillar. En del älskar att rensa ogräs och klippa häckar på semestern, för andra blir det något jobbigt och stressande som tar tid från den viktiga hobbyn, resan, friluftsäventyret eller vad det nu kan vara. Men en trädgård måste skötas regelbundet, det går inte att komma ifrån. Ta hjälp från oss om du inte är road av att göra jobbet själv.

Vi hjälper dig från början till slut om du vill. Vi kan planera och anlägga en lättskött trädgård som passar dig. Vi kan hjälpa dig med riktigt Smart trädgårdsskötsel stockholm, och vem vet, kanske får du en ny hobby på köpet. Men om din trädgård inte längre känns som den oas den borde vara är du välkommen att kontakta oss.

Vi kan trädgårdsskötsel i Stockholm

Vi kan Stockholm, vi kan trädgårdar och vi vet vad som växer bäst just här. Det där med klimatzoner kan annars bli en hel vetenskap, men vi gör det enkelt för dig. Slå en signal till oss, berätta vad du behöver hjälp med så sätter vi ihop ett förslag som vi kan resonera kring. Vårt team av proffsiga trädgårdsarbetare kan fixa det mesta, vare sig det gäller att underhålla ett grönområde vid ett flerbostadshus eller planera och anlägga en riktigt härlig villaträdgård från första spadtaget.

Kryddträdgård, äppelträd, gräsmatta eller häckar. Beskärning, plantering eller anläggning av gångar. Lite småfix eller en total makeover. Vad du än vill ha kan vi hjälpa dig med din trädgårdsskötsel både i Stockholm och runtomkring. Kontakta oss redan idag så kommer vi överens om vad som ska göras.

admin

Kommentera