Vad man ska tänka på när det gäller badrumsrenovering

Vad man ska tänka på när det gäller badrumsrenovering

Vi hade länge funderat på att renovera badrummet i vårt hus i Täby. Det var ett gammal badrum och vi hade ingen aning om hur rören låg eller någonting fungerade. Det är mycket man måste tänka på innan man bestämmer sig för att renovera ett badrum, speciellt ett gammalt som vi hade i vårt hus i Täby. Vi insåg att badrumsrenovering är en lång process. Först måste man bestämma sig för vad det är man vill ha och vilka behov man har. Det finns många tjusiga inredningar att välja mellan, men frågan är vad man egentligen behöver. Kaklet var ett stort diskussionsämne. Skulle det vara vitt eller grått eller kanske i någon annan färg. Vi hade svårt att bestämma oss för om vi skulle ha kvar det gamla badkaret. Vi hade alltid haft ett badkar, men använde det inte så ofta längre så vi tänkte att det den här gången kanske skulle vara bättre att bara ha en dusch. Sen var det också frågan om belysningen. Vad skulle man ha för slags belysning och vart skulle den sitta.

När vi väl hade bestämt oss för hur vi ville ha det så var det alla de praktiska detaljerna. Vårt hus i Täby var som sagt inte nytt, och det innebär att det är mycket som man måste ta hänsyn till innan man börjar med badrumsrenoveringen. Golvbrunnen behövde bytas ut, och ventilationen befann sig inte heller i särskilt gott skick. Sen måste man också tänka på alla rör. Det har hänt en helt del inom husbygge sedan huset i Täby byggdes. Som tur var hittade vi bra hantverkare som kunde hjälpa oss.

Vi är mycket nöjda med hur badrummet blev i slutändan. Det går knappt att känna igen, i positiv bemärkelse. Allting fungerar mycket bättre än det gjorde innan badrumsrenoveringen.

admin

Kommentera